خدمات حمل دریایی (ته لنجی)

اگر بخواهیم به زبان ساده قانون ته لنجی را توضیح دهیم اینگونه می‌شود گفت که ته لنجی امتیازیست که دولت برای ساحل نشینان بومی لحاظ کرده تا برای امرار معاش خود بتوانند درهر سفردریایی به یک اندازه محدود تعدادی کالا برای خود بیاوردند.

در واقع یک خانوار ساحل نشین که شغلش دریانوردی می‌باشد می‌تواند به یک اندازه مشخص شده کالاهایی را بدون پرداختی عوارض گمرکی برای کمک هزینه زندگی خود از گمرک عبور دهد. معمولا یک لنج حدود ۵ تا شش ملوان دارد که با استفاده از سهمیه ته لنجی امرار معاش می‌کنند.

بر اساس ماده 7 آیین‌نامه شناورهای دریایی سنتی با ظرفیت کمتر از ۵۰۰ تن (لنج تجاری) در صورت تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دادن ملوانان شاغل در آن شناور و برخوردار شدن آنان از مزایای بیمه تامین اجتماعی از قبیل بازنشستگی، بیمه درمان، عیدی آخر سال و سایر موارد مربوط، مجاز هستند در هر سال برای هر شناور و هر ملوان حداکثر شش نوبت و در هر نوبت به ازای هر ملوان تا سقف ۱۰۰ میلیون ریال از معافیت ملوانی مندرج در تبصره (۳) ماده (۱) این آیین‌نامه استفاده کنند. (هر ساله این قوانین تغییر می کند(

حمل کالا به وسیله لنج به مقصد ایران بسیار مقرون به صرفه و در پایین آوردن قیمت تمام شده کالا برای تجار گرامی روشی کارامد است. از این رو بسیاری از تجار که قصد وارد کردن کالای خود از دبی به ایران را دارند از این روش استفاده می‌نمایند .

و اما نکات بسیار مهمی در ارسال بار با لنج وجود دارد که تجار عزیز باید به آن توجه کنند .

  • تفاوت تحویل کالا به لنج صیادی با تحویل کالا به لنج باربری:

معمولا شرکت‌هایی که کار حمل و ترخیص کالا به صورت دریایی با لنج را انجام می‌دهند به مشتریان خود اعلام نمی‌کنند که بار را به چه نوع لنجی تحویل داده‌اند که این موضوع ممکن است صاحبان کالا را با مشکلات زیادی رو به رو کند.

تحویل کالا به لنج صیادی مخاطرات زیادی دارد و از جمله مهم ترین این خطرات عدم استفاده از بیمه برای محموله‌های  تحویلی به لنج صیادی است زیرا لنج صیادی به دلیل کاربری خاصی که دارد حق حمل بار تجاری را ندارد و متعاقب ان حق استفاده از بیمه برای پوشش زیان های ناشی از اتش سوزی غرق شدگی و … را هم ندارد.

ولی در در لنج‌های باربری با توجه به قوانین وضع شده جدید در ایران و امارات شرکت‌ها و تعاونی‌های صاحب لنج را موظف به استفاده از بیمه برای لنج و محموله‌های بارگیری شده هستند که در هر نوبت  بارگیری در امارات شرکت صاحب لنج موظف است مانیفست محموله بارگیری شده را با ذکر جزییات اعم از  تعداد، وزن، ابعاد و ارزش محموله را به ضمیمه مدارک بار به بیمه ارایه دهد.

با اطمینان خاطر کالای خود را تحویل بگیرید

با برنامه ریزی دقیق انجام شده توسط کارشناسان شرکت شیخ بابا کالای شما را در سریع‌ترین زمان، سلامت و به موقع تحویل شما خواهیم داد.

سوالات متداول

سوال‌های بیشتری دارید؟

مدت زمان فرآیند حمل با لنج به عوامل زیر بستگی دارد.

  • وضعیت جوی دریا
  • مدت زمان طی مسافت از کشور امارات یا عمان تا بنادر هدف در ایران بستگی به مقصد لنج دارد که به کدام یک از بنادر جنوبی ایران سفر خواهد کرد که از 32 ساعت تا 60 ساعت متغیر است.
  • ترافیک ورودی و خروجی شناورهای تجاری در بندر و گمرک‌های مبدا و مقصد.

بیشتر بدانید

ترخیص کالا در دبی با توجه به نوع کالا، ارزش کالا و مشخصات مربوط به ابعاد و وزن کالا و البته روش ارسال کالا و همچنین کشور تولیدکننده کالا به دبی متغییر است. به طور کلی بازرگانان گرامی باید در ارسال کالا به دبی بسیار دقت کنند و با توجه به قوانین دبی به درستی عمل نمایند تا هم در وقت و هم در  هزینه صرفه جویی کنند. عموما باری که به دبی ارسال می‌شود با توجه به وزن و حجم کالا به دو روش هوایی و دریایی به دبی میرسد.

بیشتر بدانید

امنیت و اطمینان خاطر
تحویل سریع
پشتیبانی 24 ساعته
مشاوره آنلاین
لاغری, لاغری موضعی, تناسب اندام